Skip to main content

The Stillery

Bij The Stillery maken ze onze dranken van ‘korrel tot borrel’, dit betekent dat we onze dranken vanaf het graan zelf maken. Inclusief het fermenteren van onze eigen alcohol. Alle ingrediënten in The Stillery’s sterke dranken zijn te vinden in perkjes en parkjes door heel Nederland en zijn daarnaast biologisch gecertificeerd.

Donauweg 21
1043 AJ  Amsterdam
Tel.: 020 244 3196
The stillery.nl

The Stillery’s Ouwe

The Stillery’s Ouwe is een 6 maanden op vat gerijpte biologische jenever. Deze jenever bestaat voor 27% uit speltgraan moutwijn. We gebruiken spelt om onze moutwijn te maken voor de fantastische smaak die het de alcohol meegeeft. Spelt heeft als eigenschap dat het minder alcohol oplevert tijdens fermentatie dan veel andere graansoorten, echter compenseert spelt dat met de intrigerende smaak die het aan de Jenever geeft en dat proef je .

The Stillery’s Ouwe is verder gedestilleerd met als doel om de perfecte kopstoot jenever te maken. Dit hebben we gerealiseerd door Citra en Amarillo hoppen toe te voegen. Deze hoppen zorgen ervoor dat Ouwe heerlijk smaakt naast je favoriete craft biertjes.

Meer informatie