Skip to main content

Grondel Distillery

Grondel Distillery is in 2019 opgericht door Marc Grondel. Zelf voor ik alle processen uit om van natuurlijke grondstoffen onder andere likeuren, jenever en rum te maken en deze in flessen te krijgen en deze te verkopen. De focus van Grondel Distillery ligt op rum.

Aangezien ik duurzaamheid belangrijk vind, werkt de distilleerketel op stroom die wordt opgewekt d.m.v. zonnepanelen op het dak, wordt het koelwater voor de ketel telkens opnieuw gebruikt en is de melasse biologisch.

Grondel Distillery
Torenweg 2a
9774 PJ Adorp

Copper Seal (Second edition)

Een ambachtelijke, droge rum zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Deze Grondel rum heeft alleen water, tijd en eik gehad. Copper Seal Rum is lang gefermenteerd en dubbel gedistilleerd. De rum heeft meer dan 12 maanden gerijpt in een Cognacvat en in Frans eikenhout en is handmatig gebotteld. Door de houtrijping is de rum zacht van smaak en zijn er tonen van onder andere honing, amandel, specerijen, tropisch fruit en gedroogde abrikozen terug te vinden.

Copper Seal rum is heerlijk te combineren met pure chocolade of oude kazen. Probeer de rum eens bij een broodje pulled pork.

Meer informatie